Bernina Rulervoet 72

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Met deze voet naait u langs plexiglas linialen (rulers) en creëert zo decoratieve quiltontwerpen zoals lijnen, veren, cirkels enz.

Verstelbare rulervoet #72

Met deze voet naait u langs plexiglas linialen (rulers) en creëert zo decoratieve quiltontwerpen zoals lijnen, veren, cirkels enz. Hiervoor kan elke gangbare liniaal van plexiglas met maatstreepjes van een ¼ inch worden toegepast. De hoogte van de zool maakt het mogelijk om langs de randen van de plexiglas liniaal te quilten, wat ontzettend belangrijk is, met name bij cirkels.
 
Bij deze techniek wordt de transporteur verzonken en wordt de stof handmatig geleid met de liniaal. Met het stelwieltje kan de hoogte van de voet worden aangepast aan de dikte van de stof, zodat de stof gemakkelijk bewogen kan worden, zonder vast te komen zitten. Daarnaast breidt deze aanvullende optie waarbij de hoogte van de voet versteld kan worden, de mogelijke toepassingen uit voor BERNINA naaimachines zonder de functie "automatische naaivoetdruk/naaivoethoogte".

 

Bernina rulerkit

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

De rulerkit voor zitmodellen is geschikt voor BERNINA-naaimachines en de BERNINA Q 20 zitmodel longarm-machine.

De rulerkit voor zitmodellen is geschikt voor BERNINA-naaimachines en de BERNINA Q 20 zitmodel longarm-machine. De kit is uitgerust met kleine, eenvoudige patronen waardoor deze voornamelijk geschikt is voor beginners. De kleine patronen zijn eenvoudig beweegbaar bij het verplaatsen met de quilt onder de machine.Voor dit doel wordt de aanpasbare rulervoet #72 aanbevolen.De kit bevat vijf linealen:
 

    Mini rechte lijn-hulpmiddel 6-½”
    Mini 4-in-1 4¼" x 6¼"
    Tilde 1¾" x ⅝" + 5"x ¾"
    Verzamelde minicirkels 1"- 4"
    Verzamelde miniovalen 1½" x 1" – 4½" x 2½"

Bernina Naaivoetverlenging standaard 75

 
Bestel
 • Beschrijving
Bernina Naaivoetverlenging standaard 75 voor montage van diverse extra accessores. Voor 'niet' Bernina naaivoeten met een lage aansluiting.

Bernina Naaivoetverlenging kort 77

 
Bestel
 • Beschrijving
Bernina Naaivoetverlenging kort 77 voor montage van diverse extra accessores. Voor 'niet' Bernina naaivoeten met een hoge aansluiting.

Bernina Stof-afsnij-apparaat 80

 
Bestel
 • Beschrijving
De rand van de stof wordt met het Bernina Stof-afsnij-apparaat 80 afgesneden, afgewerkt en vastgenaaid - alles in één handeling. De twee kleine scherpe messen van het stof-afsnij-apparaat snijden de rand van de stof af, terwijl de stof onder de Bernina naaivoet 90 doorloopt.

Bernina Apparaat voor Engels borduurwerk 82 en 92 compleet

 
Bestel
 • Beschrijving
Apparaat voor Engels borduurwerk Met het Bernina Apparaat voor Engels borduurwerk 82 en de Bernina naaivoet 92 kunnen mooie oogjes voor decoratieve en praktische doeleinden worden geborduurd.

Bernina Cirkelborduurapparaat 83

 
Bestel
 • Beschrijving
Met het Bernina Cirkelborduurapparaat 83 en Bernina naaivoet 20 of 6 worden perfecte cirkels of halve cirkels met verschillende diameters met nuttige en decoratieve steken of alfabetten versierd.

Bernina Bandapparaat: 24mm 85

 
Bestel
 • Beschrijving
Met behulp van het Bernina 24 mm Bandapparaat 85 kan de rand van de stof heel eenvoudig met biaisband worden afgewerkt. Inclusief naaivoetverlenger kort (item 75). Tijdelijk niet leverbaar.

Bernina Bandapparaat 87: 13 mm eindformaat 6 mm

 
Bestel
 • Beschrijving
Het Bernina 13 mm Bandapparaat voor voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof het eindformaat van de band is 6 mm. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant.

Bernina Bandapparaat 87: 20 mm eindformaat 9,5 mm

 
Bestel
 • Beschrijving
Het Bernina 20 mm Bandapparaat 87 voor voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof het eindformaat van de band is 9,5 mm. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant. Hiervoor bijbestellen Bernina naaivoet 95.

Bernina Bandapparaat 87: 25 mm eindformaat 12 mm

 
Bestel
 • Beschrijving
Het Bernina 20 mm Bandapparaat 87 voor voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof het eindformaat van de band is 12 mm. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant. Hiervoor bijbestellen Bernina naaivoet 95.

Naaivoet voor bandapparaat 87 en 88

 
Bestel
 • Beschrijving
Bernina naaivoet voor bandapparaat 87 en 88.

Code-voethouder voor Bernina accessoire-kast

 
Bestel
 • Beschrijving
Bernina code-voethouder voor in accessoire-kast, koop er 3 en u krijgt er 1 gratis.

BERNINA knoopsgaten-beitel

 
Bestel
 • Beschrijving

Bernina knoopsgaten-beitel met hardhouten blokje. Beitel is aan twee zijden geslepen hierdoor kunt u het mes uiterst nauwkeurig plaatsen en snijdt u het knoopsgat perfect open.

Dit artikel is bij ons niet meer leverbaar! Naar een alternatief wordt gezocht.

Bernina loepenset

 
Bestel
 • Beschrijving
Bernina loepenset bestaat uit 3 loepen voor verschillende vergroting. Deze loepen vergemakkelijken het inrijgen en geven een beter zicht op fijn naaiwerk.

Bestel eventueel uw houder erbij.

BERNINA tornmesje

 
Bestel
 • Beschrijving
Vlijmscherp Bernina tornmesje.

Extra zool met kantgeleider voor Bernina boventransportvoet 50

 
Bestel
 • Beschrijving
Deze Bernina boventransportzool met centrale geleider voor boventransportvoet 50 is in het bijzonder geschikt voor het smal op de kant doorstikken en het naaien in de naad, ofwel in quilttermen "in the ditch".

Bernina Bandapparaat 88 : 28 mm

 
Bestel
bandapp 24 origineel bernina
 • Beschrijving
Het Bernina 28 mm Bandapparaat niet voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant. Hiervoor bijbestellen Bernina naaivoet 95.

Bernina Bandapparaat 88 : 32 mm

 
Bestel
bandapp 24 origineel bernina
 • Beschrijving
Het Bernina 28 mm Bandapparaat 88 voor voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant. Hiervoor bijbestellen Bernina naaivoet 95.

Bernina Bandapparaat 88 : 38 mm

 
Bestel
bandapp 24 origineel bernina
 • Beschrijving
Het Bernina 38 mm Bandapparaat voorgevouwen band vouwt beide randen van het biaisband naar het midden en legt het band om de rand van de stof. Voor het afwerken van randen en het gelijktijdig aanzetten van kant. Hiervoor bijbestellen Bernina naaivoet 95.

Bernina niveleerplaatje

 
Bestel
bernina niveleerplaatje knoopsgatenvoet
 • Beschrijving
Bernina niveleerplaatje voor automatische knoopsgaten voet 3A.

Bernina Zigzagvoet met vingerbescherming 99

 
Bestel
 • Beschrijving
Speciale bernina zigzagvoet 0 met vingerbescherming.