Kindernaaimachine

Een kindernaaimachine kopen bij Rooijackers Naaimachines geeft u de garantie voor service en kwaliteit!

Onderhoud en reparatie van uw naaimachine en overlockmachine vindt plaats in onze eigen werkplaats.

Brother Little Angle KD 144S

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video

Inclusief duidelijke video handleiding. De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine.
EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID

 

De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine. Met de veilige vingerbescherming én, EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID (deze snelheidsreductie kan later ongedaan gemaakt worden). Geleverd met extra frontplaatjes, kies de leukste! Met een duidelijke bediening verwerkt de naaimachine vele materialen.

De Brother little Angel naaimachine is relatief veilig, zeker met gereduceerde snelheid,maar altijd gebruiken onder begeleiding van een volwassene!

Wij versturen de naaimachine verpakt in bruin papier.

Deze Brother little Angel KD144S kunnen wij leveren met een Service Extra pakket. Bij Service Extra wordt deze naaimachine geheel gecontroleerd en nagesteld voordat u ermee gaat werken. Wij regelen de draadspanning in en markeren deze, garanderen dat de naaimachine 4 lagen jeans naait en dat het knoopsgat goed functioneert, dit alles geeft u de garantie dat u een perfecte naaimachine heeft.

Bij Service Extra heeft u tevens voorrang bij reparatie.

Brother KD40 little Angel computernaaimachine

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video
Brother KD40 little Angel computernaaimachine. De grotere zus van de KD144 Little Angel.

De nieuwe Brother KD40 naaimachine is een prima naaimachine voor de 'gevorderde' jeugd. Door z'n eenvoudige bediening kan je alle kanten op. Zelfs volautomatische knoopsgaten en het naaien van elastische stoffen is geen enkel probleem.

Bij Basis Service leveren wij de naaimachine fabriek afgesteld ( "zo uit de doos" ).

Bij onze unieke Service Extra "plus" wordt de naaimachine gecontroleerd en nagesteld afgeleverd waardoor wij kunnen garanderen dat deze naaimachine 6 lagen jeans naait zonder naaldbreuk, de draadspanning perfect is ingeregeld met een duidelijke indicatie van de juiste spanning. Kortom meer naaiplezier voor een kleine extra investering.

Bij All in Service is er tevens extra ten opzichten van ons Service Extra "plus" pakket een servicebeurt na 1 tot 1 1/2 jaar.