Bernina 700d overlock met all in service

 

Het voordeel van All in Service

Uw overlockmachine is door Rooijackers Naaimachines in Katwijk voorzien van een uitgebreide afleverbeurt De machine wordt gecontroleerd, nagesteld, gesmeerd en ingenaaid. met de overlockmachines wordt een proef genaaid wordt met diverse soorten stof en wij garanderen dat de overlockmachine moeiteloos meerdere lagen jeans afsnijdt en naait.

Uw overlock machine wordt in de winkel van Rooijackers naaimachines persoonlijk aan u uitgelegd en wij maken alle lapjes voor de werkmap zodat u in woord en beeld een naslagwerk heeft voor een probleemloos gebruik van uw overlock machine. Indien u iets van de werking of van de mogelijkheden niet begrijpt bent u altijd welkom voor extra uitleg.

Indien uw overlockmachine service behoeft kunt u deze in de winkel van Rooijackers Naaimachines in Katwijk aanbieden, wij zullen uw overlockmachine met alle vakmanschap en service behandelen. Binnen de garantie-termijn uiteraard geheel gratis. Onderhoud is volgens de geldende tarieven, echter de eerste servicebeurt (na een jaar tot anderhalf jaar) is inclusief.

Als uw overlockmachine service nodig heeft zal dit, indien mogelijk, direct worden opgelost volgens het principe "klaar terwijl u wacht". Lukt het niet om uw klacht of probleem direct op te lossen dan zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.