Borduurmachines

Bernina B500 borduurmachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Borduursters, de B 500 spreekt uw taal

De vrijheid om eindeloos ontwerpen te kunnen combineren.

Kleuren-touchscreen 4.3” / 10 cm

Bovendraadcontrole

Maximaal borduuroppervlak 400×150 mm

Borduren met de vrije arm

Borduurmotief geïntegreerd 275

Randen borduren

Kleurenwiel

Precisieplaatsing

Groeperen & Degroeperen

Ongedaan maken & Opnieuw


ALGEMENE KENMERKEN:

Grijpersysteem BERNINA Grijper

Ruimte rechts van de naald 215 mm

Kleuren-touchscreen 4.3” / 10 cm

Naailicht 12 LED

Multifunctionele draaiknoppen

Aantal garenkloshouders 2

Automatische naaldinrijger

Handmatige draadafsnijder 4

Automatische draadafsnijder

Adaptieve BERNINA Draadspanning

Bovendraadcontrole

Productbrochure – Alle informatie in een oogopslag

Nu downloaden

Onderdraadcontrole

BERNINA pedaal met back-kick functie Opt.

Snelheidsregelaar

Opspoelen tijdens het naaien/borduren

USB-aansluiting voor PC-verbinding

USB-aansluiting voor USB-stick

Onscreen helpfunctie

Setup-programma

Gewicht machine 11 kg

Afmeting machine 461 / 200 / 327.5 mm

Brother NV880SE borduurmachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video


De Innov-is NV880E zit boordevol mogelijkheden - eenvoudig te gebruiken! De meeste daarvan zijn direct te bedienen vanuit de centrale bedieningstoetsen en het grote kleuren-touchscreen van 12,5 cm.

Altijd nauwkeurig en perfect. Zet de naald precies op de juiste plaats met de LED-pointer. De automatische draadknipfunctie zorgt ervoor dat alle draadjes netjes worden afgeknipt Dus: geen extra knipwerk achteraf!

Je kunt de machine zodanig instellen dat het voetje automatisch naar beneden komt en direct begint te borduren na een druk op de start/stopknop.

Meer tijd om creatief te zijn, dankzij het snelle inrijgen van de bovendraad en de spoel, de automatische boven en onderdraadsensoren en de borduursnelheid van max. 850 steken per minuut.

Inclusief een serie gloednieuwe borduurpatronen, eenvoudige bewerkings- en kleurensorteringfuncties - zo worden al je projecten net zo uniek als je zelf bent! Een groot werkgebied en het grote borduurgebied van 260 x 160 mm geven jou de vrijheid om uitbundig creatief te zijn. Daarnaast verwennen we graag de quiltliefhebbers met nieuwe quilt- en omrandingspatronen!

Met de draadloze verbinding en de gratis Design Database Transfer* softwareprogramma kunnen alle borduurpatronen nu draadloos worden overgebracht. Op deze manier blijf je ook op de hoogte van nieuwe updates voor je Brother borduurmachine. Uiteraard blijft de mogelijkheid beschikbaar om via de USB-poort borduurpatronen op de machine te zetten.

Janome MC 550 borduurmachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Creëer je eigen stijl met de Janome Memory Craft 550 borduurmachine!
Memory Craft 500E BorduurmachineEnkele specifieke mogelijkheden:• Touch-on LCD kleurenscherm• Borduurgrootte 280 mm x 200 mm• 160 borduurmotieven• 6 lettertypen• 2 en 3 letter monogrammen • Borduursnelheid 400-860 s.p.m. • Regelbare snelheid tijdens het borduren• Geavanceerde ingebouwde draadinrijger • Motieven overbrengen direct naar de machine of met een USB stick• Automatische draadafsnijder • Spoeldraadsensor• Horizontale klemvrije grijper• Voorkeurinstellingen in het SET menu: hoeveelheid restdraad op de spoel - sprongsteken afknippen - garenmerk - hervatten functie • Bewerkingsfuncties direct op het scherm: vergroten / verkleinen - roteren - spiegelen - kopieren / plakken - combineren - hoeklayouts - groeperen - tekstvormen - enkele kleur borduren - verslepen - zoomen - kleuren sorteren - etc. • Weergave achtergrondafbeelding• Automatisch stekenretour na draadbreuk• Positie borduurring wijzigen• Extra grote aanschuiftafel • Stofhoes• EmbroideryEditor software Standaard borduurringen:• RE28b: 280 mm x 200 mm• SQ20b: 200 mm x 200 mm • RE20b: 200 mm x 140 mmOptionele borduurringen:• SQ14b: 140 mm x 140 mm• RE10b: 100 mm x 40 mmOptioneel: Digitizer Junior of MBX software

Bernina Borduurmodule M

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Borduurmodule M voor de Bernina modellen 540 en 570.

BERNINA borduurmodule S

Creatief borduren net als een professional – met een borduurmodule verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer, waarmee u in een handomdraai precies uitgevoerde en adembenemende resultaten krijgt. Op de grote borduuroppervlakte kunt u comfortabel uw borduurwerk verrichten.Met de BERNINA borduursoftware kunt u uw eigen motieven creëren en met de USB-stick naar uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid overbrengen.
 
Ontdek ook de grote verscheidenheid aan speciale accessoires voor de BERNINA borduurmachine, zoals het kleine borduurraam. Hiermee kunt u heel gemakkelijk buisvormige delen borduren, zoals mouwen of broekspijpen. De BERNINA borduurramen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.
 
Word een echte borduurprofessional en schaf de borduurmodule aan, die naargelang de machine in twee verschillende maten verkrijgbaar is. Rooijackers naaimachines adviseert u graag.

Bernina 770QE

 
Bestel
 • Beschrijving
BERNINA 770QEplus met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket. Deze naaimachine kan ook als borduurmachine gebruikt worden met de optionele borduurmodule.

Bernina Borduurmodule L-SDT voor de 7 serie

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Borduurmodule  L-SDT voor de Bernina 7-serie.Prachtig en met gemak borduren
De BERNINA 7-serie borduurmodule, een synoniem voor veelzijdigheid. Ga direct naar de borduurmodus via het touchscreen. Met de borduurmodus kunt u eenvoudig motieven positioneren, draaien, roteren en vergroten of verkleinen of in kleur veranderen. Het voltooide ontwerp kan direct worden opgeslagen op de Computer of op een USB-stick. U kunt nog meer ontwerpen op de machine importeren via de USB-poort. Met de Check-functie kunt u het ontwerp nauwkeurig positioneren voordat u gaat borduren. De borduurmodule is als optioneel accessoire beschikbaar voor de BERNINA 720, 750 en 770. De nieuwe Maxi-Hoop, die speciaal is ontworpen voor de BERNINA 7-serie, kan borduurmotieven bevatten met een maximale oppervlakte van 400 × 210 mm. De Maxi-Hoop is als optioneel Accessoire beschikbaar.

Standaard wordt de 7-serie borduurmodule geleverd met vrije-arm borduurring van , medium borduurring van 100x130 mm  en een ovale borduurring van 145x255 mm.


Klein borduurraam
Het kleine borduurraam is buitengewoon geschikt voor borduren met de vrije arm op gesloten of buisvormige werkstukken. Daarmee kunt u in een handomdraai mooie borduursels op broekspijpen, mouwen of tassen maken. Ook voor het borduren van kleine motieven met de BERNINA borduurcomputer is dit borduurraam ideaal. Met behulp van de meegeleverde sjablonen kunt u de stof exact plaatsen. Zo ontstaan professionele borduurwerkzaamheden zoals ornamenten en monogrammen. Voor grotere motieven en combinatiemotieven biedt het assosrtiment BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers ook middelgrote, ovale of grote borduurramen en de Jumbo Hoop voor de BERNINA 830. Bovendien biedt uw BERNINA een heleboel aantrekkelijke motief-voorstellen en creatieve borduurideeën voor woonaccessoires in de vorm van collecties borduurpatronen. Ontdek nu het veelzijdig inzetbare kleine borduurraam voor normale werkzaamheden / borduren met de vrije arm uit de BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers!

Middelgroot borduurraam – voor middelgrote motieven
Het middelgrote borduurraam is ideaal voor middelgrote borduurwerkzaamheden. Het maximale borduuroppervlak bedraagt 10,0 × 13,0 cm en biedt voldoende ruimte voor aantrekkelijke borduurpatronen en -motieven op woonaccessoires en kleding. Dankzij de sjablonen met een praktisch raster kan het borduurwerk exact op het borduurraam geplaatst worden. Zo kunt u in een handomdraai eenvoudige en veeleisende borduurwerken vervaardigen met de BERNINA borduurcomputers. Naast het middelgrote borduurraam biedt het assortiment BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers ook het grote borduurraam voor grote borduurpatronen. Het kleine borduurraam is naast kleine borduurprojecten ook geschikt voor het borduren van gesloten naaiwerkzaamheden zoals mouwen, broekspijpen en tassen. Geniet van comfortabel werken met het middelgrote borduurraam en bestel nu de BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers!

Het grote, ovale borduurraam
Met het grote, ovale borduurraam kunnen grote borduurpatronen vervaardigd worden. Ook voor het combineren van meerdere kleine motieven is dit borduurraam ideaal. Met de geleverde sjablonen kunt u het borduurwerk goed in het borduurraam plaatsen. Zo maakt u comfortabel en moeiteloos de mooiste borduurwerken op handwerk, woonaccessoires en kledingstukken. Het grote, ovale borduurraam behoort tot de basisuitrusting van de BERNINA borduurcomputer. Deze bevinden zich in het menu van de borduurcomputer en u kunt deze selecteren als u ze nodig heeft. De middelgrote, kleine, mega en jumbo borduurramen behoren tot de speciale uitrusting van de BERNINA borduurcomputer en zijn tevens opgenomen in het aanbod BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers. Ontdek nu het grote, ovalen borduurraam en maak daarmee op uw borduurcomputer aantrekkelijke borduursels en unieke motieven!

Borduurraam Maxi - optioneel accessoire.
Met het nieuwste BERNINA borduurraam kunnen zeer grote borduurmotieven, motiefcombinaties en sierranden worden geborduurd. De stoffen worden met de ergonomische draaiklem in het frame bevestigd. Dit borduurraam heeft een nieuw mechanisme om de stof op een eenvoudige manier in te spannen en weer weg te nemen. De maximale borduuroppervlakte bedraagt 40 x 21 cm. U kunt op deze borduuroppervlakte borduren zonder dat het borduurraam hoeft te worden gedraaid.

Dit extra grote borduurraam is speciaal ontworpen voor de nieuwe BERNINA 7 serie. Het raam maakt optimaal gebruik van het grote borduuroppervlak van de daarbij behorende borduurmodule.


Bernina B 790 PRO

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video


BERNINA 790 PRO - een nieuwe dimensie in naaien, quilten en borduren

De B 790 PRO is voorzien van nieuwe functies voor naaien, quilten en borduren, beschikt over de volgende generatie stitchprecision2-technologie én is nog veel preciezer; elke steek kan worden beheerst om altijd perfecte resultaten te bereiken.

Ruimte rechts van de naald 254 mm

Automatische naaldinrijger

Precisielaser van BERNINA

Wifi-verbinding

Stitchprecision2-technologie

BSR 3-modus (rijgen)

Dwarstransport

Stekenontwerper

Aanpasbare quiltontwerpen (.bqm-bestanden) 76

4-punts plaatsing met morphing

Precisieplaatsing

Productbrochure – Alle informatie in een oogopslag