Bernina 215

+
  • Beschrijving
  • Meer details / video

BERNINA 215 met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket.


In onze winkel in Katwijk is inruil van uw oude naaimachine mogelijk.

De Bernina 215 is het basis model Bernina met 9 gebruik-steken en een knoopsgat. Deze naaimachine is voorzien van een draadinrijgautomaat en een krachtige motor met naalstop onder en boven.

De bediening is heel eenvoudig volgens het principe van 'een toets een steek'. Steeklengte en steekbreedte zijn traploos regelbaar en in één oogopslag te zien op het verlichte LCD scherm. Op dit LCD scherm vindt u tevens ook de gekozen steek, aanbevolen voetnummer, of de naald boven of beneden stopt en of u de halve motorsnelheid heeft ingeschakeld.

De Bernina 215 wordt geleverd met een stevige canvas hoes en een etui met clickvoeten zoals gewone naaivoet, ritsvoet, knoopgatenvoet, blindzoomvoet, diverse spoelen, naalden en een flesje olie.

Voor
 nog meer precisie tijdens het naaien adviseren wij de originele Bernina Naaivoeten i.p.v. klikvoeten.MijnNaaimachineWinkel.nl - Rooijackers Naaimachines Katwijk -biedt u de mogelijkheid om de Bernina Activa 215 in drie service niveaus aan te schaffen, aan u de keuze: