Bernina 350

+
  • Beschrijving
  • Meer details / video

BERNINA 350 Quilt met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket.

In onze winkel in Katwijk is inruil van uw oude naaimachine mogelijk.

Gemakkelijk inrijgen
Ongeoefende naaisters vinden het dikwijls moeilijk bij het wisselen van garen correct in te rijgen. De automatische inrijger van BERNINA 330 bespaart u tijd en zorgt voor extra comfort: om ervoor te zorgen dat de garenwisseling gemakkelijk en soepel plaatsvindt, beschikt de BERNINA 330 over een automatisch draadinrijger waarmee de inspanning bij een garenwisseling tot een minimum beperkt wordt en mogelijke fouten geminimaliseerd worden. Geen gecompliceerde garengeleiding, niks opzoeken in de gebruikshandleiding, de BERNINA 330 beperkt het inrijgen tot het meest noodzakelijke handelingen waardoor problemen vermeden worden voordat ze ontstaan. Zo kunt u zich snel weer op uw naaiwerk storten en u volledig op het creatieve deel concentreren.

Aanschuiftafel voor een groter werkblad
De uitrusting van de BERNINA 350 PE bevat een vrije arm-aanschuiftafel, waarmee het werkblad in een handomdraai vergroot kan worden. Daardoor biedt de BERNINA 350 PE groter comfort bij het naaien en zorgt het voor een optimale controle en geleiding van het naaiwerk. In combinatie met het heldere led-naailicht behoudt u zo altijd overzicht over uw werk. Een niet te onderschatten voordeel want zo kunt u reeds tijdens het naaien of quilten een goede indruk van het totale resultaat verkrijgen. Naaiwerk met een groot formaat kan zo vlot en makkelijk uitgevoerd worden - en wanneer een gesloten kledingstuk genaaid moet worden, kan de aanschuiftafel van de BERNINA 350 PE in een handomdraai weer verwijderd worden.

Zeer precieze automatische knoopsgatfunctie
Knoopsgaten tot op de millimeter precies naaien – met de automatische knoopsgatfunctie van de BERNINA 350 PE gaat dat heel eenvoudig: de vooraf ingestelde lengte van de knoopsgaten wordt intern opgeslagen zodat u zo vaak u wilt knoopsgaten van exact dezelfde lengte kunt naaien. Daarmee verhelpt BERNINA 350 PE een lastig probleem, aangezien het naaien van identieke knoopsgaten een frustrerende aangelegenheid kan zijn. Met de BERNINA 350 PE zijn trekkende onderdraden of knoopsgaten van verschillende lengtes geen probleem meer: de automatische knoopsgatfunctie zorgt in een handomdraai voor perfecte resultaten. Daarvoor staan twee vast geprogrammeerde knoopsgatsteken ter beschikking. Met de BERNINA 350 PE behalen ook beginners optimale resultaten die elke kritische blik kunnen doorstaan – ontzettend gemakkelijk en comfortabel.

115 steken voor alle situaties
Een van de doorslaggevende argumenten die voor de BERNINA 350 PE spreken, is het omvangrijke stekenpakket: 85 vast geprogrammeerde steken staan tot uw beschikking, wat de BERNINA 350 tot een veelzijdig inzetbaar precisie-instrument maakt. Met de directe keuzefunctie en het moderne, heldere lcd-scherm is een wisseling tussen de steeksoorten in slechts een paar seconden gebeurd. Met 20 nuttige steken, 2 knoopsgatsteken, 52 siersteken en 11 quiltsteken is de BERNINA 350 PE niet alleen een uitstekende keuze voor de dagelijkse reparatie- en veranderwerkzaamheden, maar biedt het ook al het benodigde voor creatief naaien en quilten. De eenvoudige, intuïtieve bediening, de eersteklas functionaliteit en de robuuste uitvoering zorgen ervoor dat u lang van de BERNINA 350 PE kunt genieten - ook wanneer u van eenvoudige tot uitdagendere opdrachten overgaat.

Opslagfunctie met 30 plaatsen
De BERNINA 350 PE biedt ruimte voor eigen creativiteit: het geheugen van BERNINA 350 PE biedt plaats aan maximaal 30 steken in één combinatie, die daar langdurig opgeslagen kunnen worden. Zo hoeft u uw eigen combinatie niet telkens opnieuw te programmeren – het permanente geheugen van de BERNINA 350 PE zorgt ervoor dat ze de volgende keer meteen weer tot uw beschikking staan. Met de directe-keuze toetsen kunt u de opgeslagen steken snel weer oproepen – dat bespaart tijd en is leuk omdat u uw lievelingscombinatie of gebruikelijke steken zonder moeite weer kunt gebruiken. Deze memoryfunctie van de BERNINA 350 PE is een plus aan comfort, wat bij andere modellen voor beginners geen vanzelfsprekendheid is; Zwitserse kwaliteit, doordacht tot in de details.