Bernina 350SE

+
  • Beschrijving
  • Meer details / video

Gelimiteerde uitgave van de Bernina 350, de B350 Special Edition met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket.

Twee waardige kampioenen

Twee uitmuntende ontwerpers. Twee opmerkelijke special editions als toevoeging aan de BERNINA 3-serie. Standaard accessoires voor de nieuwe naaimachines omvatten de aanschuiftafel, het FHS-systeem, de BERNINA boventransportvoet en twee speciale naaivoeten, geschikt voor quilten en patchwork. De B 350 Special Editions Ricky Tims en Tula Pink zijn geweldige machines voor mensen die graag quilten en met name voor de bewonderaars van onze bekroonde quiltkunstenaars. Er zijn allerlei optionele accessoires verkrijgbaar. De BERNINA 350 SE naait gemakkelijk alle soorten stoffen, werkt deze af en versiert ze op een originele manier. De machines beschikken over twee naai-alfabetten. Naarmate uw wensen en eisen veranderen, kunnen de beide modellen met een groot assortiment speciale accessoires worden uitgebreid.

BERNINA 350 SE wordt geleverd met quiltvoet #29

De quiltvoet # 29 is een speciale naaivoet voor comfortabel quilten uit de vrije hand, contour- en meander-quilten.

De verticale veer zorgt ervoor dat de stof niet omhoog komt en duwt de stof stevig op het werkblad. Het materiaal blijft tijdens het naaien mooi plat liggen en kan met een exacte steek worden vastgenaaid.  Voor nog meer naaicomfort beschikt de quiltvoet # 29 over een transparante zool. Daardoor heeft u steeds een goed overzicht over de naald en het naaibereik.

Zeer precieze automatische knoopsgatfunctie
Knoopsgaten tot op de millimeter precies naaien – met de automatische knoopsgatfunctie van de BERNINA 350 SE gaat dat heel eenvoudig: de vooraf ingestelde lengte van de knoopsgaten wordt intern opgeslagen zodat u zo vaak u wilt knoopsgaten van exact dezelfde lengte kunt naaien. Daarmee verhelpt BERNINA 350 PE een lastig probleem, aangezien het naaien van identieke knoopsgaten een frustrerende aangelegenheid kan zijn. Met de BERNINA 350 SE zijn trekkende onderdraden of knoopsgaten van verschillende lengtes geen probleem meer: de automatische knoopsgatfunctie zorgt in een handomdraai voor perfecte resultaten. Daarvoor staan twee vast geprogrammeerde knoopsgatsteken ter beschikking. Met de BERNINA 350 SE behalen ook beginners optimale resultaten die elke kritische blik kunnen doorstaan – ontzettend gemakkelijk en comfortabel.

Opslagfunctie met 30 plaatsen
De BERNINA 350 SE biedt ruimte voor eigen creativiteit: het geheugen van BERNINA 350 SE biedt plaats aan maximaal 30 steken in één combinatie, die daar langdurig opgeslagen kunnen worden. Zo hoeft u uw eigen combinatie niet telkens opnieuw te programmeren – het permanente geheugen van de BERNINA 350 SE zorgt ervoor dat ze de volgende keer meteen weer tot uw beschikking staan. Met de directe-keuze toetsen kunt u de opgeslagen steken snel weer oproepen – dat bespaart tijd en is leuk omdat u uw lievelingscombinatie of gebruikelijke steken zonder moeite weer kunt gebruiken. Deze memoryfunctie van de BERNINA 350 SE is een plus aan comfort, wat bij andere modellen voor beginners geen vanzelfsprekendheid is; Zwitserse kwaliteit, doordacht tot in de details.

115 steken voor alle situaties
Een van de doorslaggevende argumenten die voor de BERNINA 350 SE spreken, is het omvangrijke stekenpakket: 85 vast geprogrammeerde steken staan tot uw beschikking, wat de BERNINA 350 SE tot een veelzijdig inzetbaar precisie-instrument maakt. Met de directe keuzefunctie en het moderne, heldere lcd-scherm is een wisseling tussen de steeksoorten in slechts een paar seconden gebeurd. Met 20 nuttige steken, 2 knoopsgatsteken, 52 siersteken en 11 quiltsteken is de BERNINA 350 SE niet alleen een uitstekende keuze voor de dagelijkse reparatie- en veranderwerkzaamheden, maar biedt het ook al het benodigde voor creatief naaien en quilten. De eenvoudige, intuïtieve bediening, de eersteklas functionaliteit en de robuuste uitvoering zorgen ervoor dat u lang van de BERNINA 350 SE kunt genieten - ook wanneer u van eenvoudige tot uitdagendere opdrachten overgaat.

Aanschuiftafel voor een groter werkblad
De uitrusting van de BERNINA 350 SE bevat een vrije arm-aanschuiftafel, waarmee het werkblad in een handomdraai vergroot kan worden. Daardoor biedt de BERNINA 350 SE groter comfort bij het naaien en zorgt het voor een optimale controle en geleiding van het naaiwerk. In combinatie met het heldere led-naailicht behoudt u zo altijd overzicht over uw werk. Een niet te onderschatten voordeel want zo kunt u reeds tijdens het naaien of quilten een goede indruk van het totale resultaat verkrijgen. Naaiwerk met een groot formaat kan zo vlot en makkelijk uitgevoerd worden - en wanneer een gesloten kledingstuk genaaid moet worden, kan de aanschuiftafel van de BERNINA 350 SE in een handomdraai weer verwijderd worden