Bernina 720

+
  • Beschrijving
  • Meer details / video

BERNINA 720 met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket. Optionele borduurmodule leverbaar
In onze winkel kunt u tevens uw oude naaimachine inruilen.

    BERNINA grijper met 5,5 steekbreedte
    Verlengde vrije arm voor grote projecten
    Totale steekcontrole
    BERNINA SteekRegulator (BSR ) optioneel verkrijgbaar
    Adaptieve BERNINA Draadspanning
    Uitbreidbaar met borduurmodule


De BERNINA grijper
Het hart van de BERNINA 7-serie is voorzien van een nieuwe, centraal geplaatste driver, waardoor de BERNINA grijper snel, maar geruisloos loopt. De BERNINA grijper naait hoge-precisiesteken tot 5,5 mm breed met snelheden van 1000 steken per minuut. De spoel bevat tot 70% meer garen dan onze standaardspoelen, zodat u langer zonder onderbreking kunt naaien.

Verlengde vrije arm voor grote projecten
De BERNINA 7-serie beschikt over een zorgvuldig ontworpen verlengde vrije arm met 254 mm aan werkruimte rechts van de naald. Maar de BERNINA 720 biedt niet alleen voldoende ruimte voor grote naaiprojecten; met zijn 5,5 mm steekbreedte is hij ook bij uitstek geschikt voor kleinere naaikarweitjes, zoals het inzetten van ritssluitingen. Met behulp van de extragrote borduurmodule (optioneel) kunnen bovendien grote motieven worden geborduurd. En als u ambitieuzer wordt, kan de B 720 verder worden uitgebreid met een schat aan optionele accessoires. Zoals bijvoorbeeld de BERNINA SteekRegulator (BSR), die gelijkmatige steken garandeert bij het naaien uit de vrije hand en het quilten, ongeacht hoe snel u de stof beweegt.

Totale steekcontrole
Alle modellen uit de BERNINA 7-serie bieden een exclusief niveau aan steekcontrole. Of het nu om het wijzigen van de steeklengte, de steekbreedte of de naaldstand gaat,de machine onthoudt de steekinformatie voor u. Uw persoonlijke instellingen kunnen naar wens worden opgeslagen en opgeroepen. En met de USB-aansluiting kunt u zelfs steken en motieven of combinaties importeren en exporteren.

Automatische draadinrijger
De BERNINA 720 voert veel taken zelf uit. De naaivoet wordt automatisch omlaaggezet aan het begin van een naad. De draad wordt halfautomatisch ingeregen en automatisch afgesneden aan het einde van een naad, of wanneer u de kleur verandert tijdens het borduren (borduurmodule is optioneel). Het standaardpakket beschikt ook over een handige aanschuiftafel die uw naaiprojecten volledig ondersteunt.

Adaptieve BERNINA Draadspanning
Deze innovatie van BERNINA zorgt voor de optimale draadspanning tijdens het naaien en de perfecte steekkwaliteit aan beide kanten van het materiaal. Zodra de spanning is ingesteld op basis van het gebruikte garen en de stof, controleert de Adaptieve BERNINA Draadspanning voortdurend de draadspanning en past deze automatisch aan wanneer dat nodig is. Het resultaat zijn allerbeste naai- en borduurresultaten – zonder op een knop te drukken.

Prachtig en met gemak borduren
De BERNINA 720, een synoniem voor veelzijdigheid, kan ook borduren. Ga direct naar de borduurmodus via het touchscreen. Met de borduurmodus kunt u eenvoudig motieven positioneren, draaien, roteren en vergroten of verkleinen of in kleur veranderen. Het voltooide ontwerp kan direct worden opgeslagen op de Computer of op een USB-stick. U kunt nog meer ontwerpen op de machine importeren via de USB-poort. Met de Check-functie kunt u het ontwerp nauwkeurig positioneren voordat u gaat borduren. De borduurmodule is als optioneel accessoire beschikbaar voor de BERNINA 720. De nieuwe Maxi-Hoop, die speciaal is ontworpen voor de BERNINA 7-serie, kan borduurmotieven bevatten met een maximale oppervlakte van 400 × 210 mm. De Maxi-Hoop is als optioneel Accessoire beschikbaar