Reparatie en onderhoud

 

Is uw naai-, of lockmachine defect of heeft deze onderhoud nodig?

Rooijackers repareert elk merk snel en perfect en wij doen vooraf een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. Wij hebben ruime ervaring in mechanische en computergestuurde naaimachines.

In de regio rond onze winkel is er tevens een (gratis) haal-, en brengservice!

Reparaties zijn doorgaans met enkele dagen tot een week gereed. Op verzoek is er ook directe en/of dagservice mogelijk. Bel ons voor een afspraak 071 4015844 of stuur een mailtje.

Waar rijden wij gratis service?

Rooijackers Naaimachines haalt en brengt gratis uw naaimachine en/of lockmachine reparatie in combinatie met een volledige servicebeurt in de volgende regio:

Katwijk, Leiden, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar. (tegen een kleine vergoeding rijden wij ook op De Zilk en Hillegom)

Alphen aan den Rijn, Woubrugge, Hoogmade, Leiderdorp, Hazerswoude, Zoeterwoude.

Het Leids naaimachinecentrum is gesloten

Het Naaimachinecentrum in Leiden is gesloten. De klanten van het voormalige Leids Naaimachinecentrum zijn bij Rooijackers Naaimachines van harte welkom voor reparatie, service en advies. Dit geldt tevens voor de klanten van het voormalige Leids naaimachinehuis en de Singer vestigingen in Leiden!

Maak per mail een afspraak voor onderhoud van uw naai,- en/of lockmachine

Maak alvast een afspraak voor het ophalen van uw naai,- en/of lockmachine door een mailtje te sturen naar: info@rooijackersnaaimachines.nl. Vermeld uw naam adres woonplaats en telefoonnummer, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de juiste tijd af te spreken en een prijsopgave te doen.