Onze partners en meer...

TEX en uitleg

Nieuw in Leiden: TEX en uitleg. Bernadette Drenth is begonnen met diverse cursus mogelijkheden zoals cursus passende tas, naailessen, speedworkshops etc. ... ook voor jongeren vanaf 10 jaar.

Meer informatie op de website van Bernadette Drenth..

Holland Stoffenhuis in Katwijk aan Zee

Recht tegenover onze winkel is het Holland Stoffenhuis gevestigd. Eigenaar Wim Schut runt hier een prachtige winkel vol met de mooiste stoffen en heeft hier ook een ruim aanbod aan fournituren. Wim Schut is onder de naaisters een bekend gezicht omdat hij ook op vele markten in de regio zijn modestoffen aan de vrouw (en man) weet te brengen. Op zoek naar iets speciaals... Wim heeft connecties in alle uithoeken en kan u vaak aan alle mogelijke stoffen helpen!

HOLLAND STOFFENHUIS Haven 5 Katwijk aan Zee
telefoon 071 4019520

Ga naar de website van Holland Stoffenhuis

Mode ontwerpster Judith van Vliet

Op 14 Juni 2014 heeft Judith van Vliet haar collectie geshowd tijdens de fasionclash in Maastricht. Alle ontwerpen zijn genaaid op BERNINA welke door Rooijackers Naaimachines zijn geleverd.

Marloes en Annicke winnaars door het oog van de naald

Foto boven: Ruud Rooijackers en Marleen Griffioen-Rooijackers geven uitleg aan de deelnemers van het programma 'door het oog van de naald'.

Marloes en Annicke zijn de grote winnaars geworden van het RTL-4 programma "door het oog van de naald". De finale aflevering is gezamenlijk met vrienden, familie en een aantal medewerkers van het programma bekeken in de bierfabriek in Delft.

Rooijackers Naaimachines is er trots op dat zij alle Bernina naaimachines die gebruikt zijn voor het RTL4 programma "door het oog van de naald", geïnstalleerd en tussen de opnames door onderhouden hebben.

Meer.....