Brother

 

Deze Brother modellen STAAN DEMONSTRATIE-KLAAR in onze winkel in Katwijk

Brother NV 1300

 
Bestel

Brother NV870SE borduurmachine

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video

Innov-is NV870 Special Edition borduurmachine

Geef nieuwe kleur en stijl aan uw kleding, kussens, quilts en lampenkappen met de Innov-is NV870SE! Ontdek de kunstenaar in uzelf en tover uw werkstukken om in levendige projecten met een keuze uit 138 ingebouwde borduurpatronen. Selecteer uit de serie dierenpatronen, bloem motieven of andere feestelijke borduurpatronen.

Met de Brother Innov-is NV870SE maakt u de mooiste borduurprojecten in een mum van tijd!

Bent u op zoek naar een eenvoudig te bedienen en complete borduurmachine? Dan is Innov-is NV870SE de perfecte keuze! Een ruim borduurgebied, een grote werkruimte voor grote projecten en een helder kleurentouchscreen zorgen voor een groot gebruiksgemak.

Van de automatische naaldinrijger tot het bewerken van letters waarbij de grootte, tussenruimte en lettertype kan worden aangepast: de Innov-is NV870SE zit vol met handige functies! Bewaar borduurpatronen op een USB-stick en breng ze over van de pc naar de machine. Met 10 soorten kaders en omrandingen in 14 soorten steken geeft u uw borduurwerk een extra mooie afwerking, in de juiste precisie die u wenst.

Bovendien knipt de Innov-is NV870SE automatische alle draden (ook tussen de sprongsteken) af, dat bespaart u veel tijd!.

Brother innovis A50

 
Bestel

Brother innovis A16

 
Bestel

Brother innovis 15

 
Bestel

Brother CS 70

Binnenkort weer leverbaar.
 
Bestel
  • Beschrijving
Binnenkort weer leverbaar informeer telefonisch naar beschikbaarheid: 071 4015844

Brother Little Angle KD 144S

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video

De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine. Met de veilige vingerbescherming én, EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID (deze snelheidsreductie kan later ongedaan gemaakt worden). Geleverd met extra frontplaatjes, kies de leukste! Met een duidelijke bediening verwerkt de naaimachine vele materialen.

De Brother little Angel naaimachine is relatief veilig, zeker met gereduceerde snelheid,maar altijd gebruiken onder begeleiding van een volwassene!

Wij versturen de naaimachine anoniem verpakt in bruin papier en zonder het woord naaimachine op het verzendlabel!

Deze Brother little Angel KD144S kunnen wij leveren met een Service Extra pakket. Bij Service Extra wordt deze naaimachine geheel gecontroleerd en nagesteld voordat u ermee gaat werken. Wij regelen de draadspanning in en mekeren deze, garandeeren dat de naaimachine 4 lagen jeans naait en dat het knoopsgat goed functioneerd, dit alles geeft u de garantie dat u een perfecte naaimachine heeft.

Bij Service Extra heeft u tevens voorrang bij reparatie, wij proberen de naaimachine nog dezelfde dag van ontvangst (indien vóór 11.00 uur ontvangen) te herstellen zodat u de naaimachine per omgaande post weer hersteld in huis heeft.