Naaimachines

BERNINA

Onderhoud en reparatie van uw naaimachine en overlockmachine vindt plaats in onze eigen werkplaats.

Bernina 325

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Bernina 325 is het nieuwe instapmodel van Bernina.

 

 

 

De Bernina 325 is het instap model van Bernina maar met de titel instapmodel doen wij wel iets tekort aan de uitmuntende kwaliteiten van deze echte Bernina.

De Bernina 325 is voorzien van een sterk aluminium frame en heeft vele functies die het werken met deze naaimachine een aangename bezigheid maken. Voldoende stretch-, overlock-, en praktische steken zijn voorhanden voor alle soorten materialen. De krachtige motor zorgt voor voldoende kracht om moeiteloos 8 lagen jeans te naaien. Tevens is er een handige draadinrijger voor het naaldoog op deze naaimachine aanwezig.

Is dit nog niet allemaal genoeg dan heeft volgende model, de Bernina 335, nog een handige kniehevel en een volautomatisch knoopsgat. Op de Bernina 325 vindt u een automatisch knoopsgat wat later ook te upgraden is naar een volautomatisch knoopsgat. 

Bernina 335

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Bernina 335 de perfecte naaimachine voor jonge creatievelingen.

 

 

 

Bernina 335 De perfecte machine voor jonge creatievelingen.
  
De Bernina 335 is voorzien van een sterk aluminium frame en heeft vele functies die het werken met deze naaimachine een aangename bezigheid maken. Nèt wat meer stretch-, overlock-, en praktische steken dan model 325 zodat u meer keuze heeft voor perfecte creatie. De krachtige motor zorgt voor voldoende kracht om moeiteloos 8 lagen jeans te naaien. Een handige draadinrijger voor het naaldoog op deze naaimachine aanwezig. Voor nog meer naaigemak is er de Bernina kniehevel en een vol-automatisch knoopsgat.

Bernina 435

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
BERNINA 435: voor iedereen die naait en creatieve projecten maakt.

Met de Bernina 435 naait u perfecte steken met een steekbreedte van 5,5 mm. De bediening is uiterst gemakkelijk via het touchscreen, alles wordt op het scherm uitgelegd in uw eigen taal. Weet u niet precies waar een steek of functie voor is dan kunt u gebruik maken van het vraagteken en de naaimachine wijst u de weg.  Door de jumbo-spoel hoeft u minder vaak te stoppen omdat deze veel meer garen bevat dan de reguliere spoelen. De spoel zit aan de voorkant van de naaimachine zodat deze makkelijk kan worden gewisseld en hierbij u uw project gewoon onder naaivoet kunnen blijven liggen.

De fluisterstille BERNINA grijper zorgt voor gelijkmatige en nauwkeurige steken en is ook nog eens zeer snel met een maximale snelheid van 900 steken per minuut. Met 150 verschillende steken heeft u altijd de juiste voorhanden. De Bernina 435 heeft ook nog eens drie verschillende alfabetten. De automatische draadinrijger voor het naaldoog is superhandig. Standaard wordt er een ruime aanschuiftafel meegeleverd voor nog meer comfort bij grote projecten. De persvoetdruk is aan te passen voor dikke, dunne en rekbare materialen.

Bernina 475

 
Bestel
 • Beschrijving
BERNINA 475 QE: de nieuwe beste vriend van alle quilters.

BERNINA 540

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Bernina B 540 - de perfecte machine voor gepassioneerde naaisters.

BERNINA 570 QE

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Houdt u van quilten? Nou, de B 570 Quilters Edition ook! Inclusief BRS-voet.

BERNINA 590

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Naaien, quilten, borduren - zo eenvoudig met de B 590! inclusief BSR-voet en borduurmodule.

Bernina Borduurmodule S

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Borduurmodule 'S' voor de Bernina modellen 560 / 580, 430 / 440 / 450.

BERNINA borduurmodule S

Creatief borduren net als een professional – met een borduurmodule verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer, waarmee u in een handomdraai precies uitgevoerde en adembenemende resultaten krijgt. Op de grote borduuroppervlakte kunt u comfortabel uw borduurwerk verrichten.Met de BERNINA borduursoftware kunt u uw eigen motieven creëren en met de USB-stick naar uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid overbrengen.
 
Ontdek ook de grote verscheidenheid aan speciale accessoires voor de BERNINA borduurmachine, zoals het kleine borduurraam. Hiermee kunt u heel gemakkelijk buisvormige delen borduren, zoals mouwen of broekspijpen. De BERNINA borduurramen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.
 
Word een echte borduurprofessional en schaf de borduurmodule aan, die naargelang de machine in twee verschillende maten verkrijgbaar is. Rooijackers naaimachines adviseert u graag.

Bernina B740

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
BERNINA 740 met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket.
In onze winkel kunt u tevens uw oude naaimachine inruilen.

Verlengde vrije arm voor grote projecten De  BERNINA  7-serie  beschikt  over  een  zorgvuldig  ontworpen  verlengde  vrije  arm met 254 mm aan werkruimte rechts van de naald. Maar niet alleen biedt de B 740 voldoende ruimte voor grote naaiprojecten; met zijn 9 mm steekbreedte is hij ook uitermate geschikt voor mooie decoratieve stiksels. Kleine naaikarweitjes, zoals het inzetten van ritssluitingen, kunnen feilloos worden uitgevoerd. En  wanneer uw ambities groeien, kan de B 740 verder worden  uitgebreid met een schat aan optionele accessoires. Zoals bijvoorbeeld de  BERNINA SteekRegulator (BSR), die gelijkmatige steken garandeert bij het naaien uit de vrije hand en het quilten, hoe snel u de stof ook beweegt.Adaptieve BERNINA Draadspanning Deze innovatie van BERNINA zorgt voor de optimale draadspanning tijdens het
naaien en de perfecte steekkwaliteit aan beide kanten van het materiaal. Zodra
de spanning is ingesteld op basis van het gebruikte garen en de stof, controleert
de Adaptieve BERNINA Draadspanning voortdurend de draadspanning en past
deze automatisch aan wanneer dat nodig is. Voor de allerbeste naai- en borduur
-resultaten – zonder op een knop te drukken.

Bernina Borduurmodule L voor de 7 serie

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Borduurmodule  'L' voor de Bernina 720, 750 en 770

Prachtig en met gemak borduren
De BERNINA 7-serie borduurmodule, een synoniem voor veelzijdigheid. Ga direct naar de borduurmodus via het touchscreen. Met de borduurmodus kunt u eenvoudig motieven positioneren, draaien, roteren en vergroten of verkleinen of in kleur veranderen. Het voltooide ontwerp kan direct worden opgeslagen op de Computer of op een USB-stick. U kunt nog meer ontwerpen op de machine importeren via de USB-poort. Met de Check-functie kunt u het ontwerp nauwkeurig positioneren voordat u gaat borduren. De borduurmodule is als optioneel accessoire beschikbaar voor de BERNINA 720, 750 en 770. De nieuwe Maxi-Hoop, die speciaal is ontworpen voor de BERNINA 7-serie, kan borduurmotieven bevatten met een maximale oppervlakte van 400 × 210 mm. De Maxi-Hoop is als optioneel Accessoire beschikbaar.

Standaard wordt de 7-serie borduurmodule geleverd met vrije-arm borduurring van , medium borduurring van 100x130 mm  en een ovale borduurring van 145x255 mm.


Klein borduurraam
Het kleine borduurraam is buitengewoon geschikt voor borduren met de vrije arm op gesloten of buisvormige werkstukken. Daarmee kunt u in een handomdraai mooie borduursels op broekspijpen, mouwen of tassen maken. Ook voor het borduren van kleine motieven met de BERNINA borduurcomputer is dit borduurraam ideaal. Met behulp van de meegeleverde sjablonen kunt u de stof exact plaatsen. Zo ontstaan professionele borduurwerkzaamheden zoals ornamenten en monogrammen. Voor grotere motieven en combinatiemotieven biedt het assosrtiment BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers ook middelgrote, ovale of grote borduurramen en de Jumbo Hoop voor de BERNINA 830. Bovendien biedt uw BERNINA een heleboel aantrekkelijke motief-voorstellen en creatieve borduurideeën voor woonaccessoires in de vorm van collecties borduurpatronen. Ontdek nu het veelzijdig inzetbare kleine borduurraam voor normale werkzaamheden / borduren met de vrije arm uit de BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers!

Middelgroot borduurraam – voor middelgrote motieven
Het middelgrote borduurraam is ideaal voor middelgrote borduurwerkzaamheden. Het maximale borduuroppervlak bedraagt 10,0 × 13,0 cm en biedt voldoende ruimte voor aantrekkelijke borduurpatronen en -motieven op woonaccessoires en kleding. Dankzij de sjablonen met een praktisch raster kan het borduurwerk exact op het borduurraam geplaatst worden. Zo kunt u in een handomdraai eenvoudige en veeleisende borduurwerken vervaardigen met de BERNINA borduurcomputers. Naast het middelgrote borduurraam biedt het assortiment BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers ook het grote borduurraam voor grote borduurpatronen. Het kleine borduurraam is naast kleine borduurprojecten ook geschikt voor het borduren van gesloten naaiwerkzaamheden zoals mouwen, broekspijpen en tassen. Geniet van comfortabel werken met het middelgrote borduurraam en bestel nu de BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers!

Het grote, ovale borduurraam
Met het grote, ovale borduurraam kunnen grote borduurpatronen vervaardigd worden. Ook voor het combineren van meerdere kleine motieven is dit borduurraam ideaal. Met de geleverde sjablonen kunt u het borduurwerk goed in het borduurraam plaatsen. Zo maakt u comfortabel en moeiteloos de mooiste borduurwerken op handwerk, woonaccessoires en kledingstukken. Het grote, ovale borduurraam behoort tot de basisuitrusting van de BERNINA borduurcomputer. Deze bevinden zich in het menu van de borduurcomputer en u kunt deze selecteren als u ze nodig heeft. De middelgrote, kleine, mega en jumbo borduurramen behoren tot de speciale uitrusting van de BERNINA borduurcomputer en zijn tevens opgenomen in het aanbod BERNINA speciale accessoires voor borduurcomputers. Ontdek nu het grote, ovalen borduurraam en maak daarmee op uw borduurcomputer aantrekkelijke borduursels en unieke motieven!

Borduurraam Maxi - optioneel accessoire.
Met het nieuwste BERNINA borduurraam kunnen zeer grote borduurmotieven, motiefcombinaties en sierranden worden geborduurd. De stoffen worden met de ergonomische draaiklem in het frame bevestigd. Dit borduurraam heeft een nieuw mechanisme om de stof op een eenvoudige manier in te spannen en weer weg te nemen. De maximale borduuroppervlakte bedraagt 40 x 21 cm. U kunt op deze borduuroppervlakte borduren zonder dat het borduurraam hoeft te worden gedraaid.

Dit extra grote borduurraam is speciaal ontworpen voor de nieuwe BERNINA 7 serie. Het raam maakt optimaal gebruik van het grote borduuroppervlak van de daarbij behorende borduurmodule.


Bernina 770QE

 
Bestel
 • Beschrijving
BERNINA 770QE met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket. Optionele borduurmodule leverbaar
In onze winkel kunt u tevens uw oude naaimachine inruilen.

Bernina 790 inclusief borduurmodule

 
Bestel
 • Beschrijving

BERNINA 790 inclusief borduurmodule met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket.
In onze winkel kunt u tevens uw oude naaimachine inruilen.

Bernina 880

 
Bestel
 • Beschrijving
Kom op afspraak naar onze winkel in Katwijk voor een demonstratie van Bernina's top of the line borduur-, naaimachine B880. 

Marloes en Annicke winnaars door het oog van de naald

 • Beschrijving

Foto boven: Ruud Rooijackers en Marleen Griffioen-Rooijackers geven uitleg aan de deelnemers van het programma 'door het oog van de naald'.

Marloes en Annicke zijn de grote winnaars geworden van het RTL-4 programma "door het oog van de naald". De finale aflevering is gezamenlijk met vrienden, familie en een aantal medewerkers van het programma bekeken in de bierfabriek in Delft.

Rooijackers Naaimachines is er trots op dat zij alle Bernina naaimachines die gebruikt zijn voor het RTL4 programma "door het oog van de naald", geïnstalleerd en tussen de opnames door onderhouden hebben.

Meer.....