Quilt

 

Janome Continental M7 professional

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video
Janome Continental M7 professional
 inclusief All-in-Service.


Janome weet wat een quilter zoekt:

Ruimte, bedieningsgemak en perfecte kwaliteit.
De Janome Continental M7 professional heeft dit allemaal!

Brother VQ2

Inclusief All-in-Service
 
Bestel
  • Meer details / video

Innov-is VQ2 naaimachine

Laat uw creativiteit nieuwe hoogtes bereiken met de Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm. Geniet van perfecte en uiterst precieze naden op alle soorten stoffen, van zijde tot zware denim. Met een extra grote werkruimte en vele intuïtieve functies en mogelijkheden.

BERNINA 570 QE

 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video
Houdt u van quilten? Nou, de B 570 Quilters Edition ook! Inclusief BRS-voet.

Bernina 770QE

 
Bestel
  • Beschrijving
BERNINA 770QEplus met ROOIJACKERS NAAIMACHINES keuzemogelijkheid voor het door u gewenste service pakket. Deze naaimachine kan ook als borduurmachine gebruikt worden met de optionele borduurmodule.

Janome Quilters edition 5O6O Quilters edition

Nieuw
 
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details / video
Janome Quilters Edition plus video uitleg*

De Janome 5060Quilters edition is een zeer complete naaimachine met 60 steken en fijne Quilt extra's. De naaimachine wordt geleverd met een grote aanschuiftafel en een bonus kitt met boventransporteur, 1/4 inch voet, open borduurvoet en stopvoet voor meanderwerk.

Bij basis-service leveren wij de naaimachine fabrieks afgesteld.

Bij Service Extra en All in Service is de naaimachine geheel gecontroleerd, tot in de perfectie afgesteld en volledig gesmeerd met extra-kwaliteit olie. Tevens garanderen wij bij onze Service Extra en All in Service dat deze naaimachine moeiteloos 8 lagen jeans naait, een mooi ingeregeld knoopsgat heeft, de stretch steken goed uitgebalanceerd zijn en dat de draadspanning perfect is ingeregeld. Bij All-in-Service is er tevens na 1 tot 1 1/2 jaar nog een extra servicebeurt.

Bij Service-Extra en All-in-Service leveren wij tevens onze eigen werkmap waarin alle steken en mogelijkheden beschreven worden met extra een uitgebreide video-uitleg. Bij deze twee pakketten heeft u tevens voorrang bij onderhoud en reparatie.

Babylock Sashiko

 
Bestel
  • Beschrijving
Nieuw Babylock Sashiko quiltmachine: maak nu de echte Quilsteek zoals u dit met de hand zou doen. De zichtbare steek is in lengte instelbaar en de tussen ruimte is ook instelbaar zodat u een korte steek met lange tussenruimte kunt krijgen of juist andersom, precies zoals u wenst. Kom eens langs voor een demonstratie (graag eerst even afspraak maken)