BERNINA 700d / 800d / funlock 006 / funlock 008d

 

Bernina overlockboek

Dit succesvolle Bernina overlockboek laat u door de vele voorbeelden alle in en outs van uw (Bernina) overlockmachine kennen.

Voor modellen: 700D, 800D(L), 1100D, 1110D, 1150MDA en 1300MDC.

Blindzoomvoet

De Bernina overlock blindzoomvoet heeft een instelbare geleidingsplaat aan de zijkant, die het naaien van blindzomen vereenvoudigt. Voor het naaien van blindzomen en platte naden en voor wit-op-wit werk.

Standaard naaivoet

De standaardnaaivoet voor Berina overlockmachine 700d / 800d / funlock 006 / funlock 008d kan voor de meeste overlockwerkzaamheden worden gebruikt.

Elastiekvoet

De Bernina overlock elastiekvoet geleidt het elastiek en rekt het uit tijdens het vastnaaien. Ideaal voor lingerie, badmode en sportkleding, woonaccessoires, enz.

Multifunctionele naaivoet

Met de Bernina multifunctionele,- of wel paspel-overlocknaaivoet kunnen de paspels, kralen- en paillettensnoeren door de geleidingsgleuf en de open geleider lopen. Voor het vastnaaien van kralen- en paillettensnoeren en voor het maken en vastnaaien van paspels. Zie hieronder voor de bevestigingadapter voor de koordgeleider.

Adapter voor bevestiging koordgeleider

Adapter voor het bevestigen van de koordgeleider voor de multipurpose foot voor Bernina overlockmachine model 006d 007d 700d 800dl. Met montage instructie op pdf per mail.

Rimpelvoet

Met de Bernina overlock rimpelvoet én met behulp van het differentieeltransport wordt de stof gerimpeld en tegelijkertijd aan een glad stuk stof genaaid.

De stof die moet worden gerimpeld ligt onder de rimpelgeleider, het stuk stof dat glad blijft, op de rimpelgeleider.

koordvoet

De Bernina koordvoet is een specialist voor rolzomen met dunne vuldraden. Ook kunnen met de Bernina koordvoet versterkte kanten, schitterende volants en vormbare strikbanden perfect worden verwerkt.