BERNINA 1100d / 1100da

 

!

Bernina overlockboek

+

Dit succesvolle Bernina overlockboek laat u door de vele voorbeelden alle in en outs van uw (Bernina) overlockmachine kennen.

Voor modellen: 700D, 800D(L), 1100D, 1110D, 1150MDA en 1300MDC.

Rimpelgeleider

+

De Bernina overlock rimpelgeleider is eenvoudige methode om de stof te rimpelen of om een strook stof te rimpelen en tegelijkertijd aan een glad stuk stof te naaien.

Het geleidingsplaatje scheidt de beide stoflagen. De onderste laag wordt gerimpeld, de bovenste laag blijft glad.

Rimpelvoet

+

Met de Bernina overlock rimpelvoet én met behulp van het differentieeltransport wordt de stof gerimpeld en tegelijkertijd aan een glad stuk stof genaaid.

De stof die moet worden gerimpeld ligt onder de rimpelgeleider, het stuk stof dat glad blijft, op de rimpelgeleider.

 

Standaard naaivoet

+

De standaardnaaivoet voor Berina overlockmachine 1100d / 1100da kan voor de meeste overlockwerkzaamheden worden gebruikt.

Elastiekvoet

+

De Bernina overlock elastiekvoet geleidt het elastiek en rekt het uit tijdens het vastnaaien. Ideaal voor lingerie, badmode en sportkleding, woonaccessoires, enz.

Koordvoet

+

Met de Bernina overlock koordvoet kunnen dunne koordjes, heel dun ijzerdraad, visdraad, parelgaren of ander dun garen met een rolzoom worden vastgenaaid. Ideaal om randen te verstevigen en voor volants of vormbare strikbanden.

Blindzoomvoet

+

De Bernina overlock blindzoomvoet heeft een instelbare geleidingsplaat aan de zijkant, die het naaien van blindzomen vereenvoudigt. Voor het naaien van blindzomen en platte naden en voor wit-op-wit werk.

Multifunctionele naaivoet met geleider

+

Met de Bernina multifunctionele,- of wel paspel-overlocknaaivoet kunnen de paspels, kralen- en paillettensnoeren door de geleidingsgleuf en de open geleider lopen. Voor het vastnaaien van kralen- en paillettensnoeren en voor het maken en vastnaaien van paspels.