BERNINA 1200da

 

!

Bernina overlockboek

+

Dit succesvolle Bernina overlockboek laat u door de vele voorbeelden alle in en outs van uw (Bernina) overlockmachine kennen.

Voor modellen: 700D, 800D(L), 1100D, 1110D, 1150MDA en 1300MDC.

Standaard naaivoet

+

De standaardnaaivoet voor Berina overlockmachine 1200da kan voor de meeste overlockwerkzaamheden worden gebruikt.

Blindzoomvoet

+

De Bernina overlock blindzoomvoet heeft een instelbare geleidingsplaat aan de zijkant, die het naaien van blindzomen vereenvoudigt. Voor het naaien van blindzomen en platte naden en voor wit-op-wit werk.

Elastiekvoet

+

De Bernina overlock elastiekvoet geleidt het elastiek en rekt het uit tijdens het vastnaaien. Ideaal voor lingerie, badmode en sportkleding, woonaccessoires, enz.

Multifunctionele naaivoet met geleider

+

Met de Bernina multifunctionele,- of wel paspel-overlocknaaivoet kunnen de paspels, kralen- en paillettensnoeren door de geleidingsgleuf en de open geleider lopen. Voor het vastnaaien van kralen- en paillettensnoeren en voor het maken en vastnaaien van paspels.

Koordvoet

+

Met de Bernina overlock koordvoet kunnen dunne koordjes, heel dun ijzerdraad, visdraad, parelgaren of ander dun garen met een rolzoom worden vastgenaaid. Ideaal om randen te verstevigen en voor volants of vormbare strikbanden.

Rimpelvoet

+

Met de Bernina overlock rimpelvoet én met behulp van het differentieeltransport wordt de stof gerimpeld en tegelijkertijd aan een glad stuk stof genaaid.

De stof die moet worden gerimpeld ligt onder de rimpelgeleider, het stuk stof dat glad blijft, op de rimpelgeleider.