BERNINA 1300mdc

 

!

Bernina overlockboek

+

Dit succesvolle Bernina overlockboek laat u door de vele voorbeelden alle in en outs van uw (Bernina) overlockmachine kennen.

Voor modellen: 700D, 800D(L), 1100D, 1110D, 1150MDA en 1300MDC.

Standaard naaivoet

+

De standaardnaaivoet voor Berina overlockmachine 1300mdc kan voor de meeste overlockwerkzaamheden worden gebruikt.

Blindzoomvoet

+

De Bernina overlock blindzoomvoet heeft een instelbare geleidingsplaat aan de zijkant, die het naaien van blindzomen vereenvoudigt. Voor het naaien van blindzomen en platte naden en voor wit-op-wit werk.

Coversteekvoet

+

Als de mesafdekking wordt verwijderd en de coversteek-afdekking wordt gemonteerd, kan met de bernina 1300mdc coversteekvoet midden op de stof worden genaaid. Voor naden, zomen, boorden en decoratieve toepassingen. Alleen toepasbaar op coverlockmachines.

Elastiekvoet

+

De Bernina overlock elastiekvoet geleidt het elastiek en rekt het uit tijdens het vastnaaien. Ideaal voor lingerie, badmode en sportkleding, woonaccessoires, enz.

Multifunctionele naaivoet met geleider

+

Met de Bernina multifunctionele,- of wel paspel-overlocknaaivoet kunnen de paspels, kralen- en paillettensnoeren door de geleidingsgleuf en de open geleider lopen. Voor het vastnaaien van kralen- en paillettensnoeren en voor het maken en vastnaaien van paspels.

Koordvoet

+

Met de Bernina overlock koordvoet kunnen dunne koordjes, heel dun ijzerdraad, visdraad, parelgaren of ander dun garen met een rolzoom worden vastgenaaid. Ideaal om randen te verstevigen en voor volants of vormbare strikbanden.

Zoomgeleider

+

De Bernina overlock zoomgeleider voert de voorgevouwen stof gelijkmatig en parallel. Ideaal voor zomen in rekbare materialen, zoals jersey, tricot, enz.

Rimpelvoet

+

Met de Bernina overlock rimpelvoet én met behulp van het differentieeltransport wordt de stof gerimpeld en tegelijkertijd aan een glad stuk stof genaaid.

De stof die moet worden gerimpeld ligt onder de rimpelgeleider, het stuk stof dat glad blijft, op de rimpelgeleider.