Brother

 

Deze Brother modellen STAAN DEMONSTRATIE-KLAAR in onze winkel in Katwijk

Brother 37OO

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Brother 37OO inclusief duidelijke video-uitleg.

De Brother 3700 is een mechanische naaimachine in een prima kwaliteit. Inclusief een basis video-uitleg bij Basis-Service en een uitgebreide video-uitleg bij onze Service-Extra. Met onze Service-Extra garanderen wij tevens dat deze naaimachine probleemloos 6 lagen jeans naait, de spanning perfect is ingeregeld en dat het knoopsgat ook mooi is uitgebalanceerd. Voor enkele tientjes meer voor onze Service-Extra heeft u gegarandeerd meer plezier van deze naaimachine, dit is echt de extra investering waard!

Brother KD40 little Angel computernaaimachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Brother KD40 little Angel computernaaimachine. De grotere zus van de KD144 Little Angel.

De nieuwe Brother KD40 naaimachine is een prima naaimachine voor de 'gevorderde' jeugd. Door z'n eenvoudige bediening kan je alle kanten op. Zelfs volautomatische knoopsgaten en het naaien van elastische stoffen is geen enkel probleem.

Bij Basis Service leveren wij de naaimachine fabriek afgesteld ( "zo uit de doos" ).

Bij onze unieke Service Extra "plus" wordt de naaimachine gecontroleerd en nagesteld afgeleverd waardoor wij kunnen garanderen dat deze naaimachine 6 lagen jeans naait zonder naaldbreuk, de draadspanning perfect is ingeregeld met een duidelijke indicatie van de juiste spanning. Kortom meer naaiplezier voor een kleine extra investering.

Bij All in Service is er tevens extra ten opzichten van ons Service Extra "plus" pakket een servicebeurt na 1 tot 1 1/2 jaar.

Brother innovis A50

 
Bestel

Brother NV 1300

 
Bestel

Brother VQ2

Inclusief All-in-Service
 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Innov-is VQ2 naaimachine inclusief onze All-in-Service

Innov-is VQ2 naaimachine

Laat uw creativiteit nieuwe hoogtes bereiken met de Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm. Geniet van perfecte en uiterst precieze naden op alle soorten stoffen, van zijde tot zware denim. Met een extra grote werkruimte en vele intuïtieve functies en mogelijkheden.

Brother NV870SE borduurmachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Innov-is NV870 Special Edition borduurmachine

Geef nieuwe kleur en stijl aan uw kleding, kussens, quilts en lampenkappen met de Innov-is NV870SE! Ontdek de kunstenaar in uzelf en tover uw werkstukken om in levendige projecten met een keuze uit 138 ingebouwde borduurpatronen. Selecteer uit de serie dierenpatronen, bloem motieven of andere feestelijke borduurpatronen.

Met de Brother Innov-is NV870SE maakt u de mooiste borduurprojecten in een mum van tijd!

Bent u op zoek naar een eenvoudig te bedienen en complete borduurmachine? Dan is Innov-is NV870SE de perfecte keuze! Een ruim borduurgebied, een grote werkruimte voor grote projecten en een helder kleurentouchscreen zorgen voor een groot gebruiksgemak.

Van de automatische naaldinrijger tot het bewerken van letters waarbij de grootte, tussenruimte en lettertype kan worden aangepast: de Innov-is NV870SE zit vol met handige functies! Bewaar borduurpatronen op een USB-stick en breng ze over van de pc naar de machine. Met 10 soorten kaders en omrandingen in 14 soorten steken geeft u uw borduurwerk een extra mooie afwerking, in de juiste precisie die u wenst.

Bovendien knipt de Innov-is NV870SE automatische alle draden (ook tussen de sprongsteken) af, dat bespaart u veel tijd!.

Brother innovis A16

 
Bestel

Brother innovis 15

 
Bestel

Brother CS 70

Binnenkort weer leverbaar.
 
Bestel
 • Beschrijving
Binnenkort weer leverbaar informeer telefonisch naar beschikbaarheid: 071 4015844

Brother Little Angle KD 144S

Tijdelijk niet leverbaar!
 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Inclusief duidelijke video handleiding. De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine.
EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID

 

De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine. Met de veilige vingerbescherming én, EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID (deze snelheidsreductie kan later ongedaan gemaakt worden). Geleverd met extra frontplaatjes, kies de leukste! Met een duidelijke bediening verwerkt de naaimachine vele materialen.

De Brother little Angel naaimachine is relatief veilig, zeker met gereduceerde snelheid,maar altijd gebruiken onder begeleiding van een volwassene!

Wij versturen de naaimachine verpakt in bruin papier.

Deze Brother little Angel KD144S kunnen wij leveren met een Service Extra pakket. Bij Service Extra wordt deze naaimachine geheel gecontroleerd en nagesteld voordat u ermee gaat werken. Wij regelen de draadspanning in en markeren deze, garanderen dat de naaimachine 4 lagen jeans naait en dat het knoopsgat goed functioneert, dit alles geeft u de garantie dat u een perfecte naaimachine heeft.

Bij Service Extra heeft u tevens voorrang bij reparatie.