Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Service pakketten

Onderhoud en reparatie van uw naaimachine en overlockmachine vindt plaats in onze eigen werkplaats.

All in Service:

  • Beschrijving

Uw naaimachine is voorzien van een uitgebreide afleverbeurt De machine wordt gecontroleerd, nagesteld, gesmeerd en ingenaaid. Ter controle naaien wij een proeflap met verschillende steken zoals praktische steken, stretch steken en het knoopsgat en wij garanderen dat de naaimachine minimaal 8 lagen jeans naait zonder naaldbreuk. Voor overlockmachines geldt dat er een proef genaaid wordt met diverse soorten stof en dat wij garanderen dat de overlockmachine moeiteloos meerdere lagen jeans afsnijdt en naait.

Uw naaimachine wordt in onze winkel persoonlijk aan u uitgelegd en wij maken alle lapjes voor de werkmap zodat u in woord en beeld een naslagwerk heeft voor een probleemloos gebruik van uw naaimachine. Indien u iets van de werking of van de mogelijkheden niet begrijpt bent u altijd welkom voor gratis extra uitleg.

Indien uw naai,-overlock of borduur-machine service behoeft kunt u deze in onze winkel in Katwijk aanbieden, wij zullen uw product met alle vakmanschap en service behandelen. Binnen de garantie-termijn uiteraard geheel gratis. Onderhoud dient volgens de geldende tarieven betaald te worden,
echter de eerste servicebeurt na een jaar tot anderhalf jaar is inclusief.

Als uw naai,- of overlockmachine service nodig heeft zal dit, indien mogelijk, direct worden opgelost volgens het principe "klaar terwijl u wacht". Lukt het niet om uw klacht of probleem direct op te lossen dan zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Service Extra:

  • Beschrijving
Uw naaimachine is voorzien van een uitgebreide afleverbeurt. De machine wordt gecontroleerd, nagesteld, gesmeerd en ingenaaid. Ter controle naaien wij een proeflap met verschillende steken zoals praktische steken, stretch steken en het knoopsgat en wij garanderen dat de naaimachine 6 tot 8 lagen jeans naait zonder naaldbreuk. Voor overlockmachines geldt dat er een proef genaaid wordt met diverse soorten stof en dat wij garanderen dat de overlockmachine moeiteloos meerdere lagen jeans afsnijdt en naait.

U leert zelf de naaimachine te bedienen met behulp van de bijgeleverde fabrieks-handleiding en mocht u toch een persoonlijke uitleg nodig hebben is dat altijd mogelijk .

Indien uw naai,-overlock of borduur-machine service behoeft kunt u deze in onze winkel in Katwijk aanbieden, wij zullen uw product met alle vakmanschap en service behandelen. Binnen de garantie-termijn uiteraard geheel gratis. Onderhoud dient volgens de geldende tarieven betaald te worden.


Als uw naai,- of overlockmachine service nodig heeft zal dit, indien mogelijk, direct worden opgelost volgens het principe "klaar terwijl u wacht". Lukt het niet om uw klacht of probleem direct op te lossen dan zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Basis Service:

  • Beschrijving

U leert zelf de naaimachine te bedienen met behulp van de bijgeleverde fabrieks-handleiding en mocht u toch een persoonlijke uitleg nodig hebben is dat altijd mogelijk en als u de naaimachine in onze winkel ophaalt geven wij u gratis een basis uitleg. Indien uw naai,-overlock of borduur-machine service behoeft kunt u deze in onze winkel in Katwijk aanbieden, wij zullen uw product met alle vakmanschap en service behandelen. Binnen de garantie-termijn uiteraard geheel gratis. Onderhoud dient volgens de geldende tarieven betaald te worden. Als uw naai,- of overlockmachine service nodig heeft zal dit zo spoedig mogelijk plaatsvinden op volgorde van binnenkomst (vaak binnen enkele dagen tot een week).

Onze werkmappen

De afleverbeurt